O nama

QACS LaboratorijaQACS obezbedjenje i kontrola kvaliteta je osnovana 2002. godine u Atini. Njena osnovna delatnost je obezbeđenje i kontrola kvaliteta predmeta opšte upotrebe, kozmetičkih proizvoda, biocida, lekova, medicinskih sredstava, dijetetskih suplemenata i namirnica.

Prostorije QACS-a su posebno osmišljene i prilagođenje za izvođenje testova. Aktivnosti kompanije zasnivaju se na mikrobiologiji, hemiji, proceni efikasnosti i regulatornim poslovima. Usluge uključuju regulativu i obezbeđenje kvaliteta (Procenu bezbednosti - Safety Assessment, PIF - CPNP, usklađenost sa GMP-om), što je podržano specijalizovanim laboratorijskim uslugama.

QACS laboratorija je akreditovana od strane grčkog akreditacionog sistema ESYD po EN ISO 17024 standardu za testiranje hrane i kozmetike (sertifikat br.195), sertifikovana od Bureau Veritas za ISO 9001 i GLP/GMP sertifikovana od strane grčke Nacionalne organizacije za lekove (EOF) za izvođenje hemijskih i mikrobioloških analiza u kozmetici i farmaciji.

Saznajte više o uslugama koje nudimo ovde.

EUDRA GMDP
iso 17025
erpa logo
Bureau-Veritas-ISO-9001