konsalting

Šta je vama potrebno?

Bez obzira da li ste na samom početku ili ste već dugo na tržištu i želite da unapredite svoje poslovanje ili se proširite na strano tržište, tu smo da vas podržimo i pomognemo vam da ostvarite svoje ciljeve. Na raspolaganju vam je naše znanje i iskustvo u oblasti kozmetičkih proizvoda, kompletna podrška i savetovanje vezano za usklađivanje sa evropskom regulativom, od razvoja i ispitivanja proizvoda, do proizvodnje i plasiranja na tržište.

Svaki početak je težak, pogotovo ako vaš početak podrazumeva formulaciju kozmetičkih proizvoda koje planirate da plasirate na domaće ili strano tržište. Možemo vam pomoći oko osmišljavanja i testiranja efikasnosti formulacije, zatim njene mikrobiološke bezbednosti, a tu smo i da vas uputimo u evropsku regulativu kako bi vaši proizvodi bili oebleženi u skladu sa najnovijim propisima. 

Ako je vaš cilj dodavanje novih proizvoda u postojeći asortiman ili izlazak na evropsko tržište, pomoći ćemo vam da svoje proizvode uskladite sa zahtevima Evropske Unije, ali i da unapredite formulaciju ili testirate njenu stabilnost, iritacioni ili alergeni potencijal, efikasnost konzervanasa, itd. 

Saznajte više o pojedinačnim uslugama koje nudimo ovde.

Zašto baš mi?

Naše višegodišnje iskustvo i motivisan i stručan tim pružiće rezultate koji će nadmašiti vaša očekivanja. 

Naša laboratorija je opremljena savremenom aparaturom i akreditovana je od strane QACS Laboratorije iz Atine. QACS se bavi uslugama obezbeđenja i kontrole kvaliteta kozmetičkih proizvoda, lekova, medicinskih sredstava, biocida, dijetetskih suplemenata i namirnica.

qacs-logoQACS laboratorija poseduje sledeće akreditacije:

  • sertifikat grčkog akreditacionog sistema ESYD po EN ISO 17024 standardu za testiranje hrane i kozmetike (sertifikat br.195);
  • sertifikat od Bureau Veritas za ISO 9001;
  • GLP/GMP sertifikat grčke Nacionalne organizacije za lekove (EOF) za izvođenje hemijskih i mikrobioloških analiza u kozmetici i farmaciji.